Hmm...

2009.06.29. 12:52

Halihóó!

Foggalmam sincs igazából, hogy most mit írhatnék. Azt tudom, hogy képes lennék bármi hülyeséget, viszont már túl sokat fárasztom az embereket:) Így jártak. Szeretek sokat dumálni. Ezzel öcsém is így van. Be nem áll a szája:@ Mondjuk már megszoktam, már amennyire meglehet.

 

Esik.

Elég csendesen. Nem úgy, mint tegnap. Folyamatosan dörgött, és zúdult az eső. Ilyenkor is, akkor vagyok csak pipa, ha netalán kimennék egyet.

 

Mivel nem tudom mit írhatnék -  ez talán azért van, mert még alig csináltam valamit ma - idézetekkel fogom tömni, kedves olvasóim fejét:D

Aki a célt akarja, annak az eszközöket is akarnia kell.

A szánalom ingyen van, de az irigységért meg kell küzdeni.

Nézzük reálisan a dolgokat! Próbálkozzunk meg a lehetetlennel!;)

Sose magyarázkodj. A barátodnak nem kell, az ellenséged meg nem fogja elhinni.

Az élet arról szól, hogy bízz az érzéseidben. Kozkáztass! Merj önmagad lenni! Tanulj a múltból. Becsüld meg az emlékeket és vedd észre, az élet mindig megy tovább.

 

Sokak már biztosan ismerik ezeket. De szerintem pár biztató sor bármikor jól jöhet:)

 

Szeretek írni, csak nem tudok és ez tény:( Próbálok jó lenni ebben, nem mindig sikerül. Néha ha lesz egy téma ami érdekel, külön fogok írni róla. Természetesen a tömény agyatlanságaimat:)

 

Ma mellesleg jó lenne valamerre elmenni, de csak város szinten. Majd meglátom még.

 

Viszonlátás!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egynaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr271215423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása