12:04

2009.07.04. 10:38

volt itt. tegnap este. 20:20. 8kor feladtam, decsak mert olyan pontos szokott lenni és ki a fene gondolta volna, hogy más miatt késik 20 drága percet. persze anyáék pont nem voltak itthon, de ez nem tartott sokáig. mindig akkor jön amikor már itthon van mindenki. monjduk ez inkább neki tudna szívás lenni. ez nem tudom hogyan jött ide, de xĐ.

 

A  mai program, megyünk apukámékhoz: unatkozás, séta, gépezés, tv, talán egy fagyi; aztén haza jövünk éés ha minden igaz, akkor jön B. Vagyis jönni fog kb. 6-7 körül. Ma amúgy jónapomnak kéne lennie, dehát majd kiderül...

 

A szobában ha nem is a teljes káosz uralkodik, de kb ahhoz hasonló, mint mikor bomba robban. Báár most még öcsém ruhái sincsenek szétszórva, valószínűleg ez a problem hamar megoldódik(mérges,vicces fej;)) Ettől eltekintve lenne mit pakolni, csak most nagy ívből... minek pakoljak, ha utána úgyis kupi lesz(úgyis fogok pakolni;apai ártalom:D)

 

hát most kb ennyi lennék. (megjött anya...asszem)

pacsipuszi=)

A bejegyzés trackback címe:

https://egynaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr771225961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása